fashionblogchristina dueholm markbergstilettosmodeblogsfashionbloggerpassionsforfashion design

adlinks: top/Zara (old, similar HERE), shorts/Asos HERE, bag/my design for Markberg HERE, flower Garland/New Look (old, similar HERE), sandals/Zara (old, similar HERE)

Vi var som sagt til kinesisk nytårsfest i går på hotellet og jeg havde i den anledning klædt mig lidt fint på med blomsterkrans i håret (som HER i Goa). Det var sjovt at “dresse” op til festen og tage makeup på for første gang i en uge, haha :) For hvis man ikke kan dresse op til en kinsesisk nytårsfest med farverigt pynt, balloner og fyrværkeri hvornår så? :) Selvom jeg virkelig nyder det afslappede ferieliv her på Filippinerne – man kommer virkelig heeelt ned i gear.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

As mentioned we went to a Chinese New Year party at the hotel yesterday. I had dressed up a little for the occasion with a colorful flower garland and heels (like I did in Goa HERE) :) It was funny to dress up for the event and wear makeup for the first time in a week :) Even thought I really enjoy the casual holiday atmosphere here.