sweaterdenim shortsother storiesreptile sweaterfashion
Adlinks: sweater/Other Stories HERE, lace top/Asos HERE, shorts/Zara (old, similar HEREHERE), bag/my design for Markberg HEREsandals/Asos HERE, sunnies/Celine HERE

..Og så tænker I sikkert: “Hvad søren laver hun på Filippinerne i uldtrøje?”, hehe.. Det har faktisk været ret så køligt de sidste par dage og det har været nødvendigt med en varm trøje om aftenen. Ikke lige hvad man regner med, når man tager så langt sydpå. I øvrigt er strikken ny og købt lige før jeg tog på ferie. Elsker “reptile” strukturen i strikken! Den minder lidt om den jeg har fra Sandro, som jeg tidligere har vist Jer HER og HER.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I guess you’re thinking: “What is she doing in her wool sweater in The Philippines?”, haha.. It’s actually been quite cold the last couple of days – not really what you expect when you’ve been traveling more than 20 hours down South. Btw, the sweater is new and bought just before I left for The Philippines. I love the reptile structure! It reminds me of the one I have from Sandro, that I’ve shown you guys HERE and HERE.