outfittank topdanmarks største modeblog
Adlinks: black top/Asos HERE, denim shorts/Zara (old, similar HERE), bag/my design for Markerg HERE, shoes/Zara (old, similar HERE), sunnies/Celine HERE

Vejret er blevet godt igen og jeg kunne i går aftes hoppe i top og shorts, aah :) Toppen er faktisk af ældre dato, men kan stadig købes. Jeg havde egentlig tænkt mig at bruge den under blazere eller udringede bluser, så de fine stropper lige tittede ud, men synes egentlig også den fungerer meget godt alene :) Nu vil vi smutte ud og finde noget aftensmad. Tror den står på pizza i aften. Er begyndt at blive lidt træt af ris, haha… Hav en dejlig eftermiddag derhjemme :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

The weather has started getting better here in The Philippines, so it was possible to wear a top and shorts last night :) The top is actually quite old, but it’s still available online. I was thinking to combine it with a blazer in first place, but I think it works quite good alone as well :) Now we’ll go grab some dinner. I think I’ll have a pizza tonight, I’m a little tired of eating rice, haha :) Have a lovely afternoon, everyone!