floral playsuitplaysuitjumpsuit
Adlinks: playsuit/Oh My Love HERE, sunglasses/Celine HERE, hat/from a local market

Her er et par hurtige billeder af et strandoutfit fra forleden. Jeg kommer til at savne bare ben, sol sommer og vind i håret. Heldigvis varer det ikke så længe, før foråret nærmer sig i Danmark :) Juhu! Btw – hvis I overvejer at klikke ovenstående playsuit hjem, så vil jeg lige informere om, at den er en anelse lille i størrelsen :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here are a few quick snapshots of my beach outfit from the other day :) I’m gonna miss Summer, the sun and bare legs :) Luckily Spring is just around the corner in Denmark :) Wehuu! Btw – if you’re planning to buy this playsuit, you should size up one size as it runs small :) Just to let you know.