river islandfaux fur jacketfur jacketAdlinks: coat/River Island (old, similar HERE), sweater/Zara (old, similar HERE), shirt/H&M men’s HERE, jeans/Asos HERE, boots/Asos HERE, sunglasses/Celine HERE, hat/Gina Tricot (old, similar HERE)

Æv, hvor er det altså surt at skulle have så mange lag på for ikke at fryse, når man har været vant til bare ben og sommerkjoler i 14 dage :) Men ikke desto mindre synes jeg, at man begynder at kunne fornemme foråret. Det er dejligt! I dag skal der catches up på en hel masse arbejde og ikke mindst hundrede af emails, som har ligget og hobet sig op, mens jeg har ligget og nydt livet under palmerne :) Back to reality! Kan I have en skøn dag, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I feels weird to wear so many layers again after spending 14 days in the sun. Nevertheless I think we have started to get the first signs of Spring in Denmark. Feels so good! Today I have to catch up on a lot of work and hundreds of emails. It’s time to get back to reality! Have a fab day, girls! See you later!