fashion blogAdlinks: sweater/Vila HERE, lace cami/Day Birger et Mikkelsen HERE, leather skirt/Day Birger er Mikkelsen HERE, boots/Blink HERE, necklace/Jane Kønig HERE, coat/Zara HERE (loving THIS one too) bag/Balenciaga HERE

Godmorgen piger! Sovet godt? Jeg har (utroligt nok) stadig jetlag og vågner hver morgen mellem kl. 05:30 og 06:00. På en måde er det meget rart, for så kommer man op og får noget ud af dagen. Men så er jeg også helt færdig kl. 22 om aftenen, haha :) Nå, nok om det! Her er et outfit, som jeg bestemt ikke ville have noget imod at iføre mig i dag – meget feminint og tøset, men tonet ned af en rå lædernederdel og knælange sorte støvler. Kan I have en dejlig dag <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Good morning girls! Did you sleep well? :) I still have jetlag from The Philippines, so I wake up every morning before 6 o’clock! Haha.. But actually it’s quite nice to wake up early, but then I’m just reaaalllyyyy tired already at 10pm! Well, here is an outfit that I definitely wouldn’t mind wearing! It’s very feminine and girly, but toned down with a raw leather skirt and black knee-high boots! Have  fab day <3