trine wilkens

Da jeg var forbi Thaysen Christensen for et par måneder siden, fik jeg udover Bjørg smykkerne (HER) også øjnene op for et nyt smykkemærke, Trine Wilkens. Trine Wilkens laver rigtig mange fine og unikke smykker, som ikke rigtig ligner noget andet på markedet og det kan jeg godt lide. Specielt faldt jeg for hendes ringe og var nødt til at have to styks med hjem :) Det smarte ved disse ringe er, at på de “høje” af dem kan man få indsat en diamant i den farve man ønsker. Jeg overvejer lidt at få sat en sort en af slagsen i min. Det kunne da være ret cool, tror I ikke? Hvis I vil have lidt bonusinfo, så er det Trine Wilkens mand der har designet “Stingray” stolen. Rimelig sejt designerpar må man sige. :) I kan finde ringene og meget mere lige HER, hvis det skulle have interesse. God eftermiddag, piger.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

When I stopped by Thaysen/Christensen a couple of months ago, I stumbled upon a new Danish jewelry brand, Trine Wilkens. I really like her unique and feminine designs and I had to have two of her gorgeous rings with me home! The cool thing about these rings is, that it’s possible to insert a diamond in the top of the rings in the color of your choice. I would really like to add a black diamond to my oxidized ring. Wouldn’t that look cool? :) You can find her jewelry right HERE. Have a great afternoon, girls!