lace bra
Get it HERE (adlink)

Beklager den sene update i dag. Jeg har været på arbejde hos Day og da jeg kom hjem, var jeg bare helt færdig. Tror stadig det er det jetlag der driller mig. Jeg faldt i søvn på min seng og vågnede ved et mareridt om, at jeg skulle giftes, ikke at det udgjorde mareridtet i sig selv, men vi havde absolut ikke styr på noget som helst! Jeg havde verdens klammeste brudekjole på tilsat et par sporty Nike free sneakers, fordi jeg ikke nåede at skifte sko. Noget af et stil kiks! Christoffer havde i sidste øjeblik bestilt to sygt grimme ringe online, som bare slet ikke var mig! Vi holdt det på et mega fint slot og vi havde slet ikke tjekket prisen, haha.. Åh, var så lettet da jeg vågnede, haha :) Det er ikke lige sådan jeg ønsker mit bryllup på et tidspunkt skal være :) Det er altså mærkeligt det med drømme. Jeg kan næsten altid huske, hvad jeg drømmer og kan gå med følelsen af en drøm i kroppen nærmest hele dagen. Kender I det?

Nå, nok om det.. Jeg ville bare lige vise Jer min nye bh. Jeg elsker virkelig bløde trekants bh’er. Jeg synes de er så feminine og fine og selvom igen kan se det, så er det bare rart selv at vide, at man også har pænt undertøj på inderst inde – og så er de desuden også yderst behagelige. Det kræver selvfølgelig, at man har en forholdsvis lille barm, da der ikke er så meget støtte i. Denne er af nyere dato og købt HER (adlink) til ingen penge. Jeg synes virkelig den er fin og super at have på. Elsker den lille blondedetalje.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I’m sorry about the late update today. I was so tired that I fell a sleep when I came home from work this afternoon. I think I still have a bit of a jet lag from The Philippines. I just wanted to show you my new lace bra, which I bought HERE (adlink). I absolutely love lace bras. They’re so feminine and comfy! Even though nobody sees it, it’s just nice to wear pretty lingerie underneath your clothes, right? This one is one of my favorites as the lace detail covers a little more than many other lace bras.