who to follow on instagram

Her er et par Instagram billeder fra de sidste par uger, hvor den blandt andet har stået på ferie (surprise!), blomsterindkøb, kærlighed og hygge. Jeg elsker hvordan man kan bruge Instagram til lige at opsnappe et billede af de fineste, sjoveste eller skøreste tidspunkter på dagen. I er mere end velkomne til at følge med, hvis I skulle få lyst til det. Min bruger hedder som sagt @passionsforfashion. xoxo Christina

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here are a few snapshots from the last couple of weeks on Instagram where I’ve been on holiday (surprise!), buying beautiful flowers, having a cosy time at home and I’ve been reunited with my love <3 I love how you can use Instagram to capture the finest, funniest or craziest moments of the day. Feel free to follow me @passionsforfashion, if you like. xoxo Christina