new zealand bamsestøvlernew zealand bootsbamsestøvlerAdlinks: boots/New Zealand Boots HERE, leather jacket/Zara (old, similar HERE HERE), top/Isabel Marant pour H&M (old, similar HERE), leather pants/Anine Bing HERE (cheaper version HERE & HERE), beanie/Asos (old, similar HERE), sunnies/Celine HERE

Jeg både elsker og hader søndage, for det er dejligt at have fri, men lige om hjørnet truer mandagen, som absolut ikke er min favorit :) Haha.. Min søndag er blevet tilbragt i behageligt tøj og bamsestøvler, lige som jeg bedst kan lide det. Støvlerne er af nyere dato og jeg absolut elsker dem – specielt på dovne søndage som i dag. Jeg tror at man enten hader eller elsker bamsestøvler, for de er jo en smule specielle. Disse er fra New Zealand Boots og det jeg især godt kan lide ved dette mærke er, at der er mere “hold” i dem end i mange andre bamsestøvler på markedet, da de har en kraftig gummisål og en overskæring ved tæerne, der gør dem mere stabile. Hvad synes I om bamsestøvler? Go eller no go? God aften, piger <3

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I both hate and love Sundays. It’s nice to have a day off, but I really don’t like the fact, that it’s Monday the day after, haha.. I’ve spent this Sunday in comfy clothes and my fave New Zealand Boots. I think that you either hate or love this kind of boots, as they’re quite special, but I’m really into them. Especially on a Lazy Sunday like today :) What do you think of these kind of boots? Go or no go? Have a great evening, girls <3