diy pearl ringMan ser perler allevegne i øjeblikket og i alle afskygninger. Jeg er, og har egentlig altid været, stor fan af perler! Forleden fandt jeg på et lille DIY projekt inspireret af Chanels SS/14 kollektion, som jeg så i et magasin på min ferie – en tvillinge perlering. Jeg håber at min lille guide illustrerer, hvordan ringen laves – ellers spørger I bare. Når man har lavet ringen, kan man “twiste” perlerne som man vil. Ringene jeg har brugt er købt på Asos HER (adlink) og passer perfekt til hullet på perlerne. Men jeg vil gætte på, at man også bare kan bruge noget kraftigt ståltråd. Perlerne er købt i Smyks på Østerbro, men har man en gammel perlekæde eller andet liggende, kan det også sagtes bruges. Håber I kan lide idéen? :)

Når vi nu taler om perler.. Har I set Jane Kønigs nye perlesmykker? Jeg er helt solgt ♥ – Se f.eks. øreringen HER, ringen HER eller v-ringen HER. Det hele lander i butikkerne om en måneds tid :) I’m in love!

Se flere DIY guides HER.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Pearls are the big thing at the moment and you almost see them everywhere. I’ve always been fond of pearls, so I’m happy to see, that they’re back in fashion again :) The other day I did a small DIY project as you can see in the pics – a twin pearl ring! It’s very easy and heap to create. The rings I have used are bought at Asos HERE (adlink) and the pearls are from Smyks, but if you have an old pearl necklace at home, you can just use that. Hope you like it? :) Find more DIY guides HERE. Talking about pearls – have you seen Jane Kønig’s new pearl collection? E.g. look at THIS earring, THIS ring or THIS v-ring! Everything will be available in about one month. I’m in love ♥ 

diy ring