camelcoatleopard trainersysl arty ringfrakke copyschool bagAdlinks: camel coat/Asos HERE, sweater/Gina Tricot (old, similar HERE & HERE), jeans/New Look HERE, slip on trainers/Sandro (old, similar HERE), ring/YSL

Gårsdagens outfit iført camel, denim og leo. Et yderst behageligt og casual outfit. :) Jakken er virkelig rar at have på – desværre er den udsolgt pt i camel, men den findes også i en sort/grå udgave, som også er ret lækker og klassisk. I dag skal jeg have klaret en hel masse arbejde, besvaret titusind mails og så står den også på en tur i biffen i aften. Min mor og jeg skal ind og se “Klassefesten 2″… Er der nogen af Jer der har set den endnu? Og i så fald – er den god? :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Yesterday’s outfit wearing camel, denim and leo. A very casual and comfy outfit. :) Today I have to get a lot of work done and answer my overloaded email inbox! Tonight my mom and I are going to the cinema to watch a new Danish movie. Looking forward to that. Have a great day, girls!