velorbisvelorbis bikevelorbisAdlinks: bike/Velorbis HERE, coat/Asos HERE (sold out in camel), jeans/New Look HERE, boots/Zara (old, similar HERE), T-shirt/Asos HERE

Jeg har altid foretrukket at cykle frem for at tage det offentlige. Problemet har bare længe været, at min gamle cykel virkelig ikke er en flad femmer værd. Den er sådan ca. 15 år gammel (OMG! Er jeg virkelig blevet så gammel, at jeg kan se tilbage på noget der er mere end 15 år gammelt?), har et meget umoderne 90’er design og så er den oven i købet også blevet flad! Hver gang jeg kører på den, falder der en skure af, så jeg har ofte undret mig over, hvor længe hjulet mon blev siddende.. En af mine gode venner sagde for nylig: “Christina, er det ikke snart på tide, at du får en ny cykel? Du er lidt som en cool businessmand der kører i en gammel Skoda“, haha! Det var næsten pinligt at komme kørende til diverse events, til modeuge eller bare på arbejde på den gamle, røde skrotbunke, haha :)

Men nu er jeg endelig et styks ny cykel rigere! Nu skulle det være! Er den ikke FIN? Jeg er helt solgt. Den er fra det danske mærke Velorbis som efter min mening har nogle af markedets fedeste cykler! Der er virkelig kælet for designet – se f.eks. lige den cykelkurv?  ♥ Og så kører den seriøst som en drøm. Jeg føler at det lige går 50% hurtigere end før og de kraftige jul gør det bare så meget nemmere at køre op og ned ad brosten, kantsten, osv. Jeg har kun haft cyklen i under en måned og er allerede blevet stoppet af 3 mennesker, som ville høre hvor cyklen var fra. – Så bliver man lige lidt ekstra glad for den. Nu er jeg ihvertfald klar til at overtage cykelstierne igen. Watch out ;) I kan finde cyklerne HER, hvis I også kører rundt på en gammel skrotbunke som mig og overvejer at udskifte den :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I have always preferred to go by bike rather than taking the bus/train. The thing is that I until now have had the worst looking bike ever seen! It’s more than 15 years old (can’t believe that I’m old enough to look more than 15 years back in time!). It’s almost been an overcoming to show up to an event or even fashion week on this bike, haha. But take a look at this new blue beauty… – my new bike! :) It’s from the Danish brand Velorbis which is one of the leading bicycle brands when it comes to design and functionality if you ask me. Look at that basket? Isn’t it gorgeous? :) I’m ready to take over the roads again. Watch out ;)