chain bootsJeg klikkede forleden disse fine støvler hjem og i morges kom de med posten, juhu :) Er de ikke fine? Er vild med kæde detaljen! Sandro har også lavet et par lækre støvler med rå sølvkæder, men de må siges at ligge i et lidt andet prisleje og er også udsolgt for længst, så da jeg faldt over disse HER (adlink), måtte de straks klikkes hjem :) God aften, Babes! <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I bought these beauties last week and received them this morning, wehuu :) Aren’t they gorgeous? I’m really fond of the chain detail. Sandro has also made a really cool pair of chain boots, but they’re really expensive and sold out a long time ago, so when I stubbled upon these ones HERE (adlink), I had to buy them right away :) Have a lovely evening, Babes! <3