low waist jeansgina tricot jeansHer er så resultatet af vores lille photoshoot med Gina Tricot, hvor vi hver især udvalgte et par favorit jeans, som vi fik taget billeder i. Jeg valgte deres nye model “Matilda”, som er mere lavtaljede i modellen, end hvad de hidtil har lavet. Jeg har faktisk været på udkig efter et par lavtaljede jeans i et stykke tid nu og disse sidder bare lige i skabet! – Ikke mindst på rumpen, som vel egentlig er det vigtigste, haha ;) God dag, piger! Ses senere <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here is the result of the photoshoot with Gina Tricot, where we all got to choose our favorite pair of jeans. I chose their new model “Matilda”, which is a low-waist jean. I had been looking for a pair of low-waist jeans for a while and these ones surely lives up to my expectations. Most important of all – they give you the perfect bum, haha! :) Have a fab day, babes. See you later <3