boyfriend jeansboyfriendjeansankle bootsAdlinks: jeans/Asos HERE, sweatshirt/Sandro (old,  find similar in this post HERE), leather jacket/Zara (old, similar HERE), boots/Notion 1.3, bag/Zara (old, similar HERE), crystal ring/Bjørg HERE, gold rings/Maria Black & Trine Wilkens HERE & HERE, sunnies/Celine HERE

Jeg havde mega tøjkrise i går og endte i noget så simpelt som overstående, da jeg skulle ud og mødes med Marie Louise efter arbejde… Jeg tænker ofte over ordsproget: “I’ve been shopping all of my life and I still have nothing to wear!“, haha :) Det passer lige på mig. Men hvis man har tøjkrise, som vi nok alle ender ud i engang imellem, så er det godt at gå efter et sikkert valg og spice det op med en lækker taske og et par fede sko. Det slår aldrig fejl :) God dag, Babes!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I seriously didn’t know what to wear yesterday and tried out almost everything in my wardrobe. I often think of the saying: “I’ve been shopping all of my life and I still have nothing to wear”, haha.. It’s so true! :) I ended up in this casual outfit. It’s always good to go for a “safe” look, if you don’t know what to put on. You never go wrong with that :) Have a fab day, Babes!