lace topcoatiganblondetopmodeblogisabel marant bobbyAdlinks: coat/Asos HERE, T-shirt/Zara, jeans/Asos HERE, lace top/Asos HERE, boots/Isabel Marant HERE, watch/Michael Kors, clutch/Asos HERE, bracelet/Carré HERE, sunnies/Celine HERE, ring/Georg Jensen

Det var noget af en fest i går og vi gik først hjem, da vi blev “smidt” ud af diskoteket klokken fem i nat.. Puha.. Det kan godt mærkes i dag. Specielt med to festdage i træk, haha.. Jeg vågnede i morges på sofaen med en spegepølsemad i hånden, haha!! Så ved man med sikkerhed, at det har været en festlig aften. :) Her er gårsdagens outfit iført et par nye items fra Asos. Kan I have en dejlig dag, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

What a night last night! We had so much fun and I didn’t go home before the club almost “kicked” us out around 5 o’clock in the morning, haha.. The hangovers doesn’t feel as fun today though. I woke up on my couch this morning with a sandwich in my hand.. Then you know for sure that it was a great night, haha.. Have a lovely day, girls!