ternet skjorteringsskjortewitcheryAdlinks: army jacket/Day Birger et Mikkelsen HERE, shirt/Zara (old, similar HERE), top/Isabel Marant pour H&M, pants/my design for 2nd Day (sold out, similar HERE), beanie/Asos HERE, rings/H&M (old, similar HERE), watch/Michael Kors HERE, necklace/Jane Kønig HERE

Jeg synes at tiden er fløjet afsted denne tirsdag. Jeg startede dagen med et møde inde i byen og efterfølgende mødtes jeg med Marie Louise og er faktisk stadig sammen med hende i skrivende stund, haha :) Er hun ikke dygtig til at tage billeder? Vi har fået chili con carne og pigehygget hele aftenen. God aften, piger <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I started this Tuesday with a meeting in town and later on I met up with Marie Louise and actually I’m still at her place, haha.. Isn’t she good at shooting pics? :) We’ve just been hanging around and had a very nice dinner. Have a lovely evening, girls <3