gold jewelleryJeg har en svaghed for guldsmykker i øjeblikket og kan slet ikke få nok af det. Pt er jeg på udkig efter en masse helt tynde guldringe, som jeg kan mikse på kryds og tværs. Jeg kan lige forestille mig det med en mat beige/nude neglelak til *pænt*. Her er nogle af mine favoritsmykker lige nu: kædeøreringe, halskæde og “horn” øreringe fra Jane Kønig (find det hele HER) og ring fra Trine Wilkens HER. Hvad er I mest til – guld, sølv, oxyderet sølv eller rosaguld smykker?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I’m pretty fond of gold jewelry at the moment! Currently I’m looking for thin gold rings to mix and match. Above are some of my personal gold favorites: chain earrings, necklace and earrings from Jane Kønig (find it all HERE) and ring from Trine Wilkens HERE. What do you fancy the most – gold, silver, oxidized silver or rose gold jewelry?