jane kønig horn earring ørering smykker guldøreringe fashion  copyslipons plimsolls espadrilles zara læderjakke skindjakke asosnederdeldraped skirt nederdel modeblog fashion blog fashion tøj billigt tøj stylingfashionblog blog modeblog danmarks største blog outfit nederdel tøj mode styling designerfwss modeblog fashion blog blogger style stylind designer fashion tøj nederdel slipons plimsollsAdlink: sweatshirt/Asos (sold out, similar HERE & HERE), leather jacket/Zara (old, similar HERE), lace top/Asos HERE, skirt/Part Two (old, similar HERE), scarf/FWSS, slipons/Bertie (old, similar HERE), sunglasses/Asos HERE, earrings/Jane Kønig HERE

Jeg har tilbragt dagen i selskab med min søde Mutti. Vi har kørt tur i Nordsjælland, nydt det gode vejr, spist kage hos min mors veninde og nu sidder vi med chokolade i sofaen og ser Melodi Grand Prix – alt i alt en virkelig hyggelig lørdag! Hvad har I lavet? :) Mit outfit var meget behageligt og casual i grå og sorte toner. Kan I have en dejlig aften, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’ve spent my Saturday in company with my mom. We’ve been driving around the Nothern Part of Zealand enjoying the nice weather. What have you guys been up to? :) My outfit was really comfy and casual in grey and black tones :) Have a great Saturday evening, girls!