jeans modblog fashion blog blogger danmark asos H&M boyfriend blonde girl mirror apartment lejlighed københavn  copyAdlinks: jeans/Asos HERE, shirt/H&M men’s HERE, stilettos/Asos HERE

Så bliver det vist ikke mere simpelt. Jeg har tyvstjålet Christoffers skjorte i dag og kombineret den med mine nye jeans fra Asos og et par sorte stiletter. Less is more (sometimes)! Jeg kan i øvrigt varmt anbefale disse jeans – jeg har boet i dem siden jeg købte dem :) Min postmand synes ellers at han var rigtig sjov, da jeg forleden lukkede op iført disse jeans: “Du har rigtignok taget HUL på et par nye jeans, hva’? HAHA!!!” …Spøg til side! Kan I have en god aften allesammen.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

It doesn’t get more simple than this. I have stolen Christoffer’s white shirt today and combined it with my new jeans from Asos and a pair of heels. Less is more (sometimes)! Btw – I can really recommend these jeans, I have been wearing them ever since I bought them, haha :) Have a fab evening everyone.