denim shirt læderbukser anine bing forårsjakke sommer celine solbriller audrey zara nitter outfit ootd modeblogger fashion blogfrakke jakke asos modeblog fashion blogger danmark forår outfit ootd styling designer læderlæderbukser zara anine bingfashion mode blog styling designer frakke forårsjakkeclutch pony pels modeblog outfitAdlinks: coat/Asos HERE, shirt/H&M (similar HERE), leather pants/Anine Bing HERE, clutch/Asos HERE, shoes/Zara HERE, sunglasses/Celine HERE

Jeg var sammen med Marie Louise i går og vi endte med at køre en tur i IKEA efter et par småting og den obligatoriske hotdog + softice :) Efterfølgende tog vi en tur i Dyrehaven for at gå tur, men måtte konstatere at det stadig var rimelig koldt og med bare fødder og håndled, blev det kun til et par billeder i solen. Nu vil jeg smutte ud og spise lidt frokost med Christoffer i det gode vejr – han har nemlig endelig afleveret sin kandidatopgave og det skal fejres! JUHU :) God dag, piger <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Yesterday I spent with Marie Louise who also shot these pics of my outfit. We went to IKEA to buy a few things and stopped by a park to shoot some pics – it was too cold to take a walk as first planned, haha.. Now I’ll go for some lunch with Christoffer. He handed in his master thesis yesterday, which we have to celebrate :) Have a great day, girls <3