inspiration street style mode modeblog fashion blog blogger danmark danmarks største modeblog camel coat leopard clutch gold chain smykker tøjJeg er inde i en periode, hvor jeg synes at (næsten) alt mit tøj er røvsygt og jeg kan ikke finde ud af at sætte det sammen på nye måder. Kender I det? I sådanne perioder finder jeg meget inspiration på Pinterest hos lækre fashionistas og i collagen ovenfor er nogle af de looks, som jeg bliver inspireret af i øjeblikket. I er velkomne til at følge mig på Pinterest HER, hvis det skulle have interesse :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I’m going through a period where I think that (almost) all my clothes is deadly boring and I can’t figure out new ways to combine it. Do you know that feeling? When I’m in such period I find lots of inspiration on Pinterest from chic fashionistas and here are some of the looks that I’m inspired by at the moment. Feel free to follow me on Pinterest HERE :)

(Photo credit: Pinterest)