reptile sweatshirt 2nd day day birger et mikkelsen modeblog fashion blog blogger danmark fashion trends styling designer street style outfit ootdAdlinks: sunglasses/HERE, sweatshirt/HERE, pearl earring/HERE, trousers/HERE, clutch/HERE, sandals/HERE

Jeg ville bestemt ikke have noget i mod at hoppe i ovenstående outfit i dag! Pt sidder jeg herhjemme sofaen i min stribede pyjamas og føler mig minus chic, haha.. Men nu vil jeg smutte i tøjet og komme i sving. Jeg har en nemlig en hel masse jeg skal nå i dag. See you later alligator!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I wouldn’t mind wearing this outfit today! At the moment I’m sitting at home in my couch in my striped pajamas – very chic (not!), haha.. But now I’ll get dressed – I have a lot of things I have to do today. See you later alligator!