everyday casual outfit ootd modeblog fsahion blog blogger streetstyle designer stylist moderedaktør

Adlinks: shirt/HERE, jeans/HERE, shoes/HERE, leather jacket/HERE, shopper bag/HEREfacial mist/HERE, 

Det ville bestemt ikke gøre mig noget, at hoppe i dette outfit i dag. – Et “sikkert” og meget behageligt look. Jeg ender altid i noget lignende, når jeg har sådan en dag, hvor jeg ikke aner hvad jeg skal tage på. Skjorten vil jeg kigge efter i dag, når jeg har fri hos Day Birger et Mikkelsen – det er virkelig den perfekte hverdagsskjorte efter min mening. Bukserne ejer jeg faktisk allerede selv og dem kan jeg varmt anbefale. De har den perfekte længde til både stiletter og sneakers :) God dag, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I definitely wouldn’t mind wearing this outfit today. It’s a very “safe” and casual look. I always end up in something similar when I don’t know what to wear. I think I’ll try to find the shirt today when I’m off from work. It’s the perfect everyday shirt in my opinion. Have a great day, girls!