frill skirtsAdlinks: 1. Notion 1.3 HERE, 2. Zara HERE, 3. Notion 1.3 HERE, 4. Isabel Marant HERE, 5. Asos HERE, 6. Ganni HERE, 7. Notion 1.3 HERE, 8.  Mango HERE

Nu kan man snart begynde at tælle dagene til at kunne iføre sig korte skørter igen uden strømpebukser! Her er 8 fine sommernederdele, som jeg selv ville ønske hang i mit skab :) Jeg har faktisk lige købt DENNE fra collagen og kan varmt anbefale den! :) Er sikker på at det bliver en favorit denne sommer. God dag allesammen!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Now it’s soon time for short skirts! I’m really looking forward to be able to wear a skirt without pantyhose underneath! :) Here are 8 cute suggestions that I wouldn’t mind having in my closet! I’ve just bought THIS ONE and I’m sure it’s gonna be a favorite this Summer. Have a great day!