show me your wardrobe modeblog fashion blog blogger outfit mode garderobe tøjstativ tøjopbevaring mode stil streetstyle heartmade stella mccartney isabel marantI har mødt Marie Louise flere gange på bloggen og hun har tilmed vist sin garderobe tidligere for lidt over 3 år siden isabel marant heartmade sommerkjoler zara summer dress spring blomstret kjole copyMarie Louise er VILD med kjoler og gik nærmest ikke i andet, da hun var lille. Her er en del af samlingen fra henholdsvis Heartmade, Isabel Marant, H&M og Isabel Marant.
alexander wang balenciaga snake skin triangle bag cluth modeblog fashion blog bag taske skindtaske lædertaske kvalitetMisundelige? Det er jeg ihverfald. Haha.. Se lige en masse fine tasker/clutches fra Alexander Wang, Balenciaga og Jérôme Dreyfuss.isabel marant acne H&M pour isabel marant isabel marant pour H&M kjoler sommerkjole mode modeblog fashion blog blogger tøj stylind mode shopping online  copyFlere smukke kjoler fra Acne, Isabel Marant og Isabel Marant pour H&M.
pels pailletjakke iro rika leopard jakke frakke forår sommer mode tøj blogging styling modeblog fashion blog blogger oneline shopping strøget københavnLækre jakker fra Iro, Rika og den sidste er et vintage fund, som hun havde på til bryllup for nylig.chanel ballerinas sko espadrilles sneakers stribet bluse sømandstrøje ripped jeans asos leopard scarf fashion blog blogger modeblog outfit ootd styling copyMarie Louise i et casual hverdagsoutfit i bluse fra H&M (Spring 2014), jeans fra Asos og sko fra Chanel.jacket coats jakker frakker bolera mode tøj modeblog zara asos gestuzJakker fra H&M Trend, Tree People og Gestuz.bjørg smykker oxiderede smykker sølv guld jane kønig maria blackCool smykker fra Bjørg pailletbukser modeblog fashion blog blogger current elliott star jeans læderbukser black noir copyPailletbukser fra Malene Birger, jeans med stjerner fra Current Elliott og skindbukser fra Black Noir.topshop modeblog pura lopez fashion blog blogger styling street style highstreet highend ootdVenstre: Marie Louise i sit nyeste køb fra Topshop – et lyserødt sæt! Er det ikke fint? Højre: nogle af favorit stiletterne fra Pura López.lace top tusnelda bloch zara massimo dutti copyMarie Louise elsker blonder og her er tre af hendes yndlingstoppe fra henholdsvis Tunsnelda Bloch, Zara (stadig i butikkerne) og Massimo Dutti.maria black oxiderede øreringe smykker sølv oxidized silverFine oxyderede smykker fra Maria Black (floral jeans bukser isabel marant current elliott H&M copyDet der vist tydeligt at se, at Marie Louise er glad for print. Her er tre par bukser fra henholdsvis Current Elliott, Isabel Marant og H&M.acne h&m heartmade kappe cape fashionblog blog modeblog outfit stylingFine kapper fra Acne, H&M og Heartmade.pedro garcia modeblog fashion blog blogger outfit ootd alexander wang isabel marant suede loaders  copyVenstre: Marie Louise i strik fra Zara, kjole brugt som nederdel fra Isabel Marant, taske fra Alexander Wang og sneakers fra Isabel Marant. Højre: cool loafers fra Pedro Garcia (find dem HER).shorts denim shorts cowboyshorts H&M spring 2014 culottes skorts suede shortsCool shorts fra H&M (Spring 2014), J Brand og H&M Trend.

sequin topVenstre: festlige paillettoppe fra Ambre Babzoé og Zara. Højre: espadrilles fra Stella McCartney.
bjørg maria black mode smykker copyArmbånd fra Maria Black HER og halskæde + ring fra Bjørg HER.

Jeg håber at I kunne finde inspiration i Marie Louises stil. :) Stay tuned for flere inspirerende garderober her på bloggen og se tidligere garderobetjek HERHERHERHER og HER.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

You’ve met Marie Louise earlier on the blog and she has also shown you her wardrobe before HERE, but it’s been a while so I thought it was about time for a closet “catch-up” with this very inspiring friend of mine. Marie Louise describes her style as “feminine, raw and personal” and her favorite brands are Isabel Marant and Zara. She has a lot of luruxy brands in her closet, but surely knows how to combine it with nice high-street bargains. Her biggest wish at the moment is a black “Boy” bag from Chanel. Hope you found her wardrobe and style as inspiring as I do :) Stay tuned for more wardrobe visits in the future. Visit Marie Louises blog HERE and read previous “Show me your wardrobe” posts HERE, HERE, HEREHERE and HERE.