perfect shirtKan I huske collagen forleden med en lækker, blå skjorte? Flere af Jer havde meninger om den, nogle havde købt den og andre overvejede den. Der var de af Jer der elskede den og de af Jer der ikke kunne lide den. Nu har jeg så været i H&M og der kom hele to styks med mig hjem, for jeg synes at det er noget nær den perfekte basisskjorte. Den har et ret løst og casual fit lige som jeg bedst kan lide det. Find link til den i indlægget HER.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Do you remember my collage the other day including a basic blue shirt? I went to H&M and tried it on the other day and I must say, that it really is the perfect everyday shirt in my opinion. :) It has a loose and casual fit – just the way I like it. I actually bought it in white too, haha.. Find it HERE.