heartmade 2nd day isabel marant H&M modeblog fashion blog blogger styling trends 2014 københavn østerbro modetøj tøj online shoppingisabel marant bobby taupe sneakerspearl ringsAdlinks: leopard jacket/Heartmade (loving THIS too), shirt/H&M HERE, jeans/my design for 2ND DAY HERE, boots/Isabel Marant HERE, watch/Michael Kors, pearl rings/DIY HERE

Et par billeder af søndagens outfit, som var rimelig casual og simpelt i jeans, skjorte og nye støvler :) Jeg har været tidligt oppe i dag, for jeg skal nå  at lave en heeel masse arbejde. Ses senere, piger! – Kan I have en skøn dag.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

A few pics of my Sunday outfit which was pretty casual and simple :) I went up early this morning as I have to get a loot of work done. See you later, girls. – Have a fab day!