asos part two foråt modeasos photoshoot heels stiletter pumps høje hæle ankle strap modeblog fashion blog blogger sko asospart two mode modeblog fashion blog blogger camel coat forårsjakke boyfriend jeans styling stylist danmark shopping online webshop københavnAdlinks: coat/Asos HERE, sweater/Part Two (old, similar HERE), top/Asos HERE, jeans/Asos (sold out, loving THESE & THESE too), bag/Leowulff HERE, sunglasses/Stella McCartney (similar HERE), shoes/Asos HERE

Weeehuu… jeg er så glad i dag, for i går blev Christoffer færdiguddannet civilingeniør i “Design & Innovation” med et flot 12-tal og i aften skal vi ud og fejre det! E-N-D-E-L-I-G er han færdig og det har jeg virkelig set frem til. Han har jo som sagt både drevet virksomhed og skrevet speciale samtidigt, så vi har nærmest ikke set hinanden de sidste 3 måneders tid. Og enhver kan nok regne ud at det ikke ligefrem “pynter” på forholdet, haha.. Men nu er det endelig slut! Jeg er meget stolt af ham <3 Håber I alle får en dejlig weekend <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Wehuuu.. I’m so happy today because yesterday Christoffer defended his master thesis and it went very well, so tonight we’re celebrating it. FINALLY he’s done with his studies! I’ve really been looking forward to this day, as we almost haven’t seen each other the last 3 months due to both his master thesis and his company. I’m very proud of him and it’s such a relief that he is now a graduate civil engineer. <3