denim shirt denimskjorte modeblog læderjakke frakke mode tøj fashion blog blogger dr denim skinny jeans witchery zara levis stella mccartney jane kønig horn øreringe earringsAdlinks: denim shirt/Lee HERE, leather jacket/Zara (old, similar HEREHERE), jeans/Dr. Denim HERE, top/Zara (similar HERE), bag/my design for Markberg HERE, sunglasses/Stella McCartney (similar HERE), jewellery/Jane Kønig HERE

Jeg startede dagen rigtig dårligt her til morgen. Jeg drømte at flere af mine nærmeste familiemedlemmer led af nogle de værst tænkelige sygdomme og jeg vågnede med et chok og en lettelse over, at det bare var en drøm. Mine drømme er altid meget livagtige og derfor kan sådan en drøm hænge ved i flere timer op ad dagen. Kender I det? Man går rundt med en ubehagelig følelse i kroppen, men kan ikke helt sætte ord på.

Anyway, her er et ganske simpelt outfit fra weekenden iført denimskjorte, skinny jeans og læderjakke. Det er stadig liiiige koldt nok til kun at være iført sidstnævnte, men jeg er så træt af store tunge vinterfrakker. Man må lide for skønheden, ikke? Haha… Ses senere, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Here is a very simple outfit from last weekend wearing a denim short, skinny jeans and a leather jacket. It’s actually quite cold to only wear a small leather jacket, but I’m SO tired of heavy Winter jackets. “One must suffer to look beautiful”, right? Haha.. See you later, girls!