hair inspiration updo ponytail hår frisureGodmorgen allesammen! Sovet godt? Jeg skal på arbejde hos Day lige om lidt, jeg ville bare lige tjekke ind og dele lidt inspiration til et par nemme hverdagsfrisurer med Jer. I eftermiddag skal jeg hjem til en pige og fotografere hendes yderst spændende garderobe, så stay tuned for et nyt “Show me your wardrobe” indlæg på bloggen snart. xoxo Christina

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Good morning, everyone! I’m on my way to work, I just wanted to share some easy hairstyles with you guys, that I thought you could use as inspiration for an easy everyday updo. Later today I’m visiting a girl with a very inspiring wardrobe, so stay tuned for a new “Show me your wardrobe” post on the blog soon. xoxo Christina

(Photo credit: Pinterest)