stellamccartney falabella zara acne stella nova nike asos

Adlinks: bag/Stella McCartney, T-shirt/Zara HERE, leather pants/Stella Nova HERE, shoes/Nike HERE, ring/Jane Kønig HERE, sunglasses/HERE, cardigan/Acne HERE

Jeg ville ønske, at dette sæt hang i mit skab, så jeg kunne hoppe i det her til morgen! Jeg har længe haft svært ved at tage sneakers tendensen til mig, da jeg hurtig kan føle mig lidt for sporty og hipster-agtig, haha… Men lige til dette outfit, synes jeg de fungerer ganske godt :) Og tasken… Åh, den taler for sig selv! Den har jeg sukket længe efter. Jeg er helt vild med det tweed-agtige materiale! :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I wouldn’t mind wearing this outfit today. :) I have had a hard time committing to the sneaker tendency, as I easily feel too sporty when wearing them, but I actually think that these basic black sneakers works quite well with the leather pants and the casual cardigan. :)