show me your wardrobe modeblog fashion blog blogger garderobetjek closet garderobe tøjstativ stige heartmade chloé susannah, leopard loafers, isabel marantSå er det tid til endnu en omgang “Show me your wardrobe”. Denne gang har jeg fået lov til at få et kig indenfor hos Amalie Hrasko Sonne på 23 år, som jeg kender gennem chanel sneakers valentino rockstud chloé susanna ldb mode fashion blog styling garderobeVenstre: Amalies mange misundelsesværdige sko fra henholdsvis Chloé, Valentino, Isabel Marant og Chanel. Højre: Amalies to yndlingskjoler fra Diane Von Fursenberg og Joseph.designertasker stella mccartney fallabella sonia rykiel balenciaga clutch copyAmalies mange lækre tasker fra blandt andet Balenciaga, Stella McCartney, Sonia Rykiel og den store er fra hendes fars mærke “skjorter shirts isabel marant zara tusnelda bloch skovmandsskjorte stylishHer er nogle af yndslingsskjorterne fra henholdsvis Zara, Heartmade og Tusnelda Bloch.vintage cardigan copyVenstre: Amalie i et typisk hverdagsoutfit: vintage jeans, skjorte fra Peter Jensen, strik fra Cos og sko fra Reebook. Højre: et vintagefund Amalie gjorde i Paris til sølle 5 euro! :) Er den ikke sød?marni jakke H&M leopard mode modeblog fashion blog blogger copyLækre jakker fra H&M og Marni.skirts nederdel leopard tusnelda bloch wardrobe gulvtæppeYndlingsnederdelene fra Stella McCartney, Heartmade og Diane Von Furstenberg.tusnelda bloch copyEr det ikke bare mega cool dette sæt fra Tusnelda Bloch? Det skal jeg helt sikkert på jagt efter! :)heartmade kappe cape broderi amalie hrasko sonne tom dixon copper lamp obberlampe modeblog fashion blog zara matchende sætVenstre: Amalie i sin stue i matchende sæt fra Zara. Højre: smukke kapper fra Heartmade.interiør interior design, fashion, modeblog, blogger, danmark, bogstav, påskeliljer, indretningheartmade kjole bryllupsgæst kjole sommerbryllup modeblog fashion blog heartmade leopardkjole blonder armygrøn stige copySmuk gulvlang kjole fra Heartmade.
stue livingroom interiør indretning tom dixon kobberlampe charles eames stole træbord copyAmalies fine stue <3vanessa bruno strik striktrøje knit sweaterVenstre: Amalie i strik fra Vanessa Bruno, skjorte fra Heartmade og halskæde fra Danijo. Højre: fine toppe fra henholdsvis Zara, Vanessa Bruno og Heartmade.
smykker

Jeg håber at I blev lige så inspirerede af Amalies garderobe, som jeg gjorde. Stay tuned for flere inspirerende garderobetjek og indtil da kan I se tidligere “Show me your wardrobe” indlæg HERHERHERHERHER og HER.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Last week I visited Amalie Hrasko Sonne to take a look at her amazing wardrobe. Amalie is 23 years old, a student and works in a very nice clothing store in Copenhagen. Amalie has always been fond of fashion and trends and has a very luxurious and cool style. She’s good at mixing up high-end brands with vintage finds which makes her style very unique. I hope you found her style and wardrobe as inspiring as I do. Stay tuned for more inspiring wardrobe visits and se previous “Show me your wardrobe” posts HEREHEREHEREHEREHERE and HERE.