ganni frakke, modeblog, fashion blog, blogger, bispebjerg kirkegård, jeans, stiletter, forår, danmark, dk, copenhagen, københavnforår, kirsebærtræ, modeblog, fashion blog, blogger, lyserød frakke, forårsfrakke, overgangsjakkelyserød frakke modeblog fashion blogpink coat ganni kirsebærtræ, bispebjerg kirkegård, forår, modeblog, fashion blogAdlinks: coat/Ganni (sold out, similar HERE), t-shirt/Zara HERE, jeans/Asos HERE, bag/my design for Markberg (back in stock soon, pre-order it HERE), shoes/Asos (old, similar HERE)

Det føltes lidt som et eventyr at træde ind i denne lyserøde gang af kirsebærblomster forleden dag… Det er virkelig noget af det pæneste her i foråret, når kirsebærtræerne springer ud! Og man må sige, at min jakke passede godt til lejligheden :) Jeg elsker den jakke… – Den minder mig lidt om en candyfloss og jeg kan somme tider få helt lyst til at tage en bid af den, haha.. Kan I have en dejlig dag, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I felt a little like a fairy tale when I stepped into this pink hallway of cherry blossoms the other day… I really love this time of year! And my pink coat was pretty perfect for the scenery, haha.. I really love that coat. I kind of reminds me of a candy floss, haha! I Have a lovely day, girls!