leopardjakke leojakke modeblog fashion blog blogger danmark københavn storkespringvandetleopard jakkeAdlinks: leopard jacket/Zara (old, loving THIS too), scarf/Asos HERE, shirt/H&M (similar HERE), jeans/my design for 2ND DAY (sold out, similar HERE), boots/Mango (similar HERE & HERE), sunnies/Celine HERE

Det er svært at lave et outfit comeback efter det “lyserøde eventyr” forleden dag, haha.. For da disse billeder blev taget i tirsdags (af søde Nicoline), mindede vejret mere om en efterårsdag i oktober end en forårsdag i april. Jeg er så træt af store frakker og lange bukser.. Kan det da ikke snart blive lunt nok til at kunne smide kludene og hoppe i sandalerne :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

It’s difficult to make an outfit comeback after “the pink fairytale” the other day, haha… Cause when these pics were taken, the weather was more like a cold Autumn day in October rather than a Spring day in April. I’m so freaking tired of wearing coats and long pants! Can we have some Summer, pleeeaase?