matte top coatJeg har altid godt kunne lide at eksperimentere med neglelak (se bare HER, HER, HER & HER). For nylig afprøvede jeg en såkaldt “matte top coat”, som kan påføres på enhver neglelak og som giver en mat finish! Jeg synes det er ret fint at påføre på bare et par enkelte negle som her. Det giver fin og anderledes effekt. Man kan købe matte top coats HER og HER (adlinks). God fredag allesammen <3

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’ve always liked to do experiments with my nails (see HERE, HERE, HERE & HERE). The other day I tried on a so-called “matte top coat” which you can apply on any nail polish to add a matte finish. I think it looks quite cool to only apply it on a few nails like I did here. It gives a cool effect. You can get matte top coats HERE and HERE (adlinks). Have a fab Friday, everyone <3