rockchick rock and roll modeblog fashion blogrockchick modeblog fashion blog bloggerrockchick markberg passionsforfashion christina dueholm modeblog fashion blog blogger danmarkrockchick modeblog blogger fashionblog denmark danmark københavn shoppingAdlinks: shirt/Sister Jane HERE, coat/Zara (old, similar HERE & HERE), bag/my design for Markberg HERE, pants/Anine Bing HERE, sunglasses/Celine HERE, boots/Isabel Marant

Her er lidt flere billeder af gårsdagens outfit, som var meget sort og råt i udtrykket tilsat lidt “pony” hist og her :) Nu varer det ikke længe, før jeg kan afsløre mit seneste taskedesign i samarbejde med Markberg, som jeg også teasede om HER. Det er nemlig allerede på mandag! Ih, det er spændende.. Håber I tager lige så godt i mod den som de forrige (HER og HER) :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Here are a few more pics of yesterday’s outfit which was pretty black and raw :) Now there is only a few days until I can reveal my latest bag design in collaboration with Markberg! It’s already on Monday! Can’t wait :) I hope you like it as much as I do :) See my precious designs HERE and HERE. :)