markberg10modeblog fashion blog blogger markberg passionsforfashion christina dueholmmarkberg passionsforfashion modeblog fashion blog bloggermarkberg11markberg6markberg7Passions for Fashion x Markberg – get it HERE

Jeg har virkelig GLÆDET mig til i dag, hvor jeg ENDELIG kan løfte sløret for mit seneste designsamarbejde med Markberg! Vi er fem bloggere der hver især har designet en taske ud fra samme udgangspunkt i projektet “The Battle” – hvor I, kære læsere, kan stemme på Jeres favorit! Trods samme mål og dimensioner er de fem tasker blevet vidt forskellige i udtrykket!

Jeg har gjort mig enormt mange tanker med tasken her. Mit mål var at designe en taske der var stilfuld, rå og chic og samtidig skulle den være anvendelig og kunne bruges i mange forskellige sammenhænge. Den er sammensat af blødt kalveskind og “calf hair”, som er “skåret/klippet” med en helt ny teknik, som også Mulberry bruger, så pelsen får en cool “croco-effekt”. Den har desuden en hele 4 rum, så der er plads til alt dullegrejet :) Og så kan skulderstroppen justeres i længden alt efter ønske.

Jeg er selv blevet super tilfreds med resultatet og jeg håber, at I kan lide den lige så meget som mig :) Jeg ville blive enormt glad og beæret, hvis I vil bruge to minutter på at stemme på tasken HER, hvor I samtidig deltager i lodtrækingen om at vinde den, hvis I stemmer på netop min taske! Og så vil jeg selvfølgelig meget gerne høre Jeres meninger om designet… :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I’ve really been looking forward to today, as I can FINALLY reveal my latest design for Markberg! We’re five bloggers who have each designed a bag from the same starting point and the results have turned out very differently! My goal was to design a bag with a raw, stylish and chic expression and at the same time I wanted it to be practical and useful. I’m very happy with the result and I hope that you like it as much as I do! Do you wanna win it? Then go and vote for my design HERE. :) 

markberg bag passionsforfashion christina dueholm modeblog fashion blog designer