modeblog fashion blog instagram mode styling ballon hørsholm kirkeJeg tror jeg siger det lidt for sjældent… – I er virkelig de BEDSTE læsere! Tak fordi I følger med her på bloggen! Det betyder meget mere end i aner. Jeg føler mig yderst priviligeret, at have så mange engagerede og aktive læsere som Jer, der gør det sjovt at blogge og I giver mig lysten til at blive bedre til det jeg laver. Nogen af Jer har fulgt med her på bloggen i over 4 år! Det er for vildt! I inspirerer mig, får mig til at grine og giver mig en lille bid af Jer selv hver evig eneste dag. Nogen af Jer føler jeg efterhånden at jeg kender, fordi I er så aktive herinde og deler Jeres små hverdagseventyr med mig – gode som dårlige. I forrige uge rundede bloggen 30.000 læsere på Bloglovin’ HER og jeg vil derfor sige TAK. Jeg er sindssygt taknemmelig og meget beæret over, at I er så mange der har lyst til at følge med. Hver og én. <3 Til maj fylder bloggen 5 år – skal vi ikke tage 5 år mere? :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

You guys are the BEST! Thank you so much for following my blog, for sharing all your little stories with me, for making me laugh and smile every day and for inspiring me. I fell extremely privileged to have so many dedicated and active readers like you. A couple of weeks ago I reached 30.000 readers on Bloglovin’ HERE and I just want to say THANKS! I’m insanely grateful.

passionsforfashion ballonnederdel asos modeblog fashion blog

Adlinks: skirt/Asos HERE, leather jacket/Zara (old, similar HERE & HERE), tank top/my design for 2nd Day (similar HERE), shoes/Asos (old, similar HERE and HERE), sunnies/Ebay