charlottenlund loppemarkedDer har været problemer med mit internet i dag, så jeg beklager den sene opdatering. Jeg ville bare lige tjekke ind og fortælle, at jeg sælger ud af garderoben i morgen sammen med Marie-Louise på Gentofte Loppemarked (lige klods op ad Charlottenlund Station). Jeg har simpelthen pakket så meget til i morgen – blandt andet ALT det på billedet her og en hel del mere! Det foregår fra 8-14, så kig endelig forbi og se om der er noget der frister. – Og så kunne det i øvrigt være hyggeligt at hilse på nogle af Jer :)

P.S. der er i øjeblikket problemer med kommentarfeltet, som er ved at blive fikset, så jeg er ked af, hvis nogle af Jeres kommentarer er gået tabt.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I’m hosting a flea market with my friend Marie-Louise tomorrow just next to Charlottenlund Station from 8am-2pm, so feel free to stop by and see if there is something you can’t live without :)