malaga spainmalaga tapasispindeturist i malagatapasmalaga bySå er vi ankommet til Malaga og her er super lækkert! Vi fløj som sagt herned med Vueling og bor på et hotel meget tæt på centrum (NH Malaga). Hverken Christoffer eller jeg har været her før, så vi havde ikke rigtig nogen forventninger. Byen minder på en måde lidt om Barcelona (bare meget mindre størrelsesmæssigt og med lidt færre turister) med en masse hyggelige fortovscafeer, en fin havn og spændende butikker. Vi har allerede nået en masse, selvom vi kun havde eftermiddagen og aftenen til at se os omkring. Det blev til lidt tapas på en lokal restaurant, shopping og isspisning og så har vi ellers bare siddet i solen og nydt stemningen – lige til at holde ud! :) I morgen har vi planlagt en tur med en båd for at se byen fra den anden side. Det glæder jeg mig til. Vi ses i morgen, piger!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

We’ve now arrived in Malaga and we love it already! As mentioned we’ve been invited by Vueling and we live at a hotel very near the city center (NH Malaga). The city reminds me a bit about Barcelona, it’s just much smaller, but with a lot of cosy cafés, a very nice harbor and a lot of interesting shops. We’ve already seen a lot even though we’ve only been here for less than a day. We’ve had tapas at a local restaurant, we went shopping, we had ice creams and then we’ve just been sitting in the sun enjoying the atmosphere here. Tomorrow we’re going by a boat to explore the city from the other side as well :) See you tomorrow, girls!