malaga turist storby modeblog fashon blog bloggercalf hair sandalsstribet bluse modeblog H&Mboyfriend shortsAdlinks: striped shirt/H&M (old, similar HERE & HERE), lace top/Asos HERE, shorts/Zara (old, similar HERE), sandals/Park Lane HERE, sunnies/Celine HERE

Gårsdagens kluns var meget simpelt og yderst behageligt. Jeg var iført mine nye sandaler og favorit blondetop. Temperaturen her i Malaga er helt perfekt – hverken for koldt eller for varmt! Man burde faktisk tage på flere storbyferier her i foråret, hvor det rent faktisk er til at holde ud at gå rundt og lege turist. :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Yesterday’s outfit was pretty comfy and very simple! I was wearing my new sandals and my favorite lace top! The temperature here is just perfect – not too hot and not too cold! The perfect season for a city break.