asos dressAdlinks: dress/Asos HERE, bag/my design for Markberg HERE (vote for me and win the bag HERE), sandals/Zara (old, similar HERE), sunnies/Celine HERE

I går havde jeg min nye kjole på fra Asos tilsat flade sandaler og taske af eget design – dejlig sommerligt. Jeg ved ikke, hvorfor jeg skulle se så sur ud på det højre billede, men det var ligesom det eneste billede der fungerede, hvor min kjole ikke blæste op om ørerne på mig og håret fløj rundt til alle sider, haha.. Husk at I stadig kan nå at vinde min taske HER. God eftermiddag, piger <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Yesterday I wore my new dress from Asos combined with a pair of flat sandals and the bag that I’ve designed for Markberg. I really don’t know, why I look a bit angry on the right pic, haha.. But it was the only pic I had where the wind didn’t blow my dress up. :) Remember that you still have the chance to win my bag HERE. Have a lovely afternoon, girls <3