fashionblog modeblog outfit malagaoversized clutchpleated top modeblogwhite suitAdlinks: top/Asos HERE, shorts/Day Birger et Mikkelsen (old, similar HERE), leather jacket/Zara (old, similar HERE), shoes/As0s (old, similar HEREHERE), clutch/Asos HERE

Her er et outfit fra forleden aften, før Christoffer og jeg skulle ud og spise her i Malaga. Det har virkelig været SKØNT med et par dage sydpå og tiden er bare gået alt for hurtigt! I dag går turen nemlig igen mod København med Vueling, som vi også rejste herned med. Men jeg kan forstå, at vejret også er ganske udmærket i Danmark i disse dage? :) Jeg glæder mig nu lidt til at komme hjem, selvom det har været en super tur! Ude godt men hjemme bedst :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here is an outfit from the other night before Christoffer and I went out for dinner here in Malaga. It’s been an amazing trip and I can’t believe that we’re already going home today. Even though I LOVE to travel, I always look forward going home :)