skorts zara modeblog fashion blog malaga lufthavn storbyferieskorts lace top modeblog fashion blog bloggermode styling malaga lufthavn modeblogAdlinks: lace top/Asos HERE, stripes shirt/H&M (similar HERE & HERE), skorts/Zara (similar HERE, HERE & HERE), sandals/Park Lane HERE, leather jacket/Zara (similar HERE), necklace/Jane Kønig HERE

Jeg læste engang resultatet af en undersøgelse, hvor en masse passagerer havde besvaret nogle spørgsmål omkring deres påklædning, når de skulle ud og flyve. Hele 20% af alle kvinder har højhælede sko på, når de rejser og over 50% gør mere ud af deres hår end sædvanligt. Det sjoveste var at 35% af alle russiske kvinder i undersøgelsen havde købt et outfit specifikt til en flyvetur. Det er sgu da lidt sjovt :) Eller er det bare mig? For mit vedkommende handler det om at det skal være komfortabelt, men selvfølgelig stadig pænt :) Men jeg går ikke mere op i det end normalt. Gør I det?

Malaga Lufthavn er faktisk ganske pæn og det er ikke første gang, at I får et “dagens outfit” fra denne lokation  – se bare HER hvor jeg var iført samme skorts (ja, det hedder det sgu), haha :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Here is the outfit I wore on our way home from Malaga. In my opinion it’s important to wear something comfy when traveling. I once red the answers of a survey where a lot of passengers answered questions about their fashion habits when traveling. Surprisingly, 20% of all women wear heels when flying and more than 50% make a special effort with their hair. The funniest part is that 35% of Russians have bought an outfit specifically for a flight. Do you guys dress up when flying? :)