leopardjakke leo heartmade modeblog fashion blog julier fagerholdtblondetop modeblog fashionblogpony espadrillesAdlinks: leopard jacket/Heartmade (loving THIS too), striped shirt/Daisy (similar HERE & HERE), lace top/Asos HERE, jeans/Asos HERE, espadrilles/Samsøe Samsøe HERE (cheaper version HERE)

Det var lækkert at komme hjem til sådan et skønt solskinsvejr efter vores lille getaway til Malaga. Vi udnyttede det forleden aften, hvor vi tog over i Fælledparken med to pizzaer og et tæppe, aaaah! :) Jeg lokkede Christoffer til at tage disse billeder af aftenens outfit, inden turen gik hjem igen. Som I nok har lagt mærke til er jeg vild med striber i øjeblikket :) Can’t get enough of them!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It’s really nice to come home to such a nice and sunny weather after our little getaway to Malaga. The other day we took advantage of it, bought two pizzas and went to our local park, aaah :) What a great evening! I persuaded Christoffer to shoot these pics before we went home :) Haha.. As you might have noticed, I’m crazy about stripes at the moment!