tivoli københavn turist modeblog fashionblog blogger forår springtime springI torsdags var Christoffer og jeg en tur i Tivoli. Der er  virkelig pænt derinde i øjeblikket, hvor alle blomsterne er sprunget ud. Jeg elsker at være i Tivoli – der er bare den hyggeligste stemning og en duft af vafler, brændte mandler og candyfloss over alt :) Vi endte med at spise pizza på “Italia”, inden turen gik hjemad. Nogen gange er det hyggeligt at tage ud og lave noget på en ganske almindelig hverdagsaften.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Last Thursday Christoffer and I went to Tivoli. I really love being there! :) It’s so cosy and at the moment it’s also very beautiful with all the flowers in bloom. We ended up having pizza at the restaurant “Italia” before we went home. I really like going out on a regular weekday. :)