ganni coat pinkcoat modeblog fashionblog blogger forårsjakke frakke skinny jeans tivoli forårganni chanel chanel boy modeblog fashio blogAdlinks: coat/Ganni (similar HEREHERE), striped shirt/H&M (similar HERE), jeans/Asos HERE, espadrilles/Samsøe Samsøe HERE (cheaper version HERE) bag/Chanel

Her er et par outfitbilleder fra i torsdags, hvor Christoffer og jeg som sagt var en tur i Tivoli (HER). :) Jeg er simpelthen så glad for min nye taske. Det er som om den bare passer til alt. Jeg havde kombineret den med min lyserøde jakke og jeg synes at kontrasten mellem den rå taske og den yderst feminine jakke fungerede ganske fint :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here are a few outfit pics from last Thursday when Christoffer and I went to Tivoli as mentioned earlier HERE. :) I’m so happy about my new bag. It just goes with everything. I had combined it with my pink jacket and I think the contrast between the raw leather bag and the very feminine jacket worked quite well. :)