nike sneakersnike trainersnike skoJeg har aldrig rigtig været en “sneaker pige”. Jeg har da et par stykker, bevares, men jeg har endnu ikke kunne finde ud af at bruge dem til andet end træning. Jeg har bare aldrig rigtig følt mig tilpas i dem. Da Christoffer og jeg var i Malaga, faldt jeg over disse og for en gang skyld var det “love at first sight”. Desværre var de der ikke i min størrelse, men da jeg kom hjem og surfede nettet tyndt, fandt jeg dem HER (adlink). Er sikker på at vi nok skal blive fine venner. Hvad synes I om sneaker tendensen? Går I med til hverdag? :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I’ve never really been a “sneakers girl”. I have a few pairs, but I’ve until now only been wearing them in the fitness center. I’ve never felt comfortable in them. When Christoffer and I went to Malaga I stumbled upon these beauties and for once it was “love at first sight”. Unfortunately they didn’t have them in my size, but when I came home, I found them online HERE (adlink). I’m sure we’ll become good friend :) What do you think of the sneaker trend? Do you wear sneakers yourself? :)